Hvem jeg er

Villads Claes

hvis du gør hvad jeg siger så skal det nok gå

Jeg er glad for opgaveløsning. Det skal være effektivt. Jeg kan lide at blive beordret til at gøre noget, og så gøre det. Det er ren nydelse. Ingen slikkes i røven og ingen magt bliver fordelt. Det er rendyrket teamwork når det virker. Jeg stræber efter at indgå i et team, hvor jeg må give og modtage opgaver uden al den unødvendige omsvøb af "kunne jeg få dig til at..." eller "du er jo så god til at ..." eller "jeg ville bare blive så glad hvis du..." eller "der mangler da vist at..."

Det bedste jeg ved er at lære nyt. Jeg er glad for at blive irettesat og jeg takker altid den kritik jeg får. Jeg stræber efter at kunne lære andre folk noget og at det bliver taget imod ligeså åbent og samarbejdende som intentionen er, i stedet for "du skal ikke komme her og bestemme hvordan jeg gør..." eller "sådan har jeg nu altid gjort" eller "jeg gør det på min måde".

Hvis der var noget jeg godt gad lave om på i verden, så var det stolthed. Jeg gider ikke folks stædige klyngen sig til sine værdier og holden fast i vaner. Tag nu og indrøm at du ikke er bedre selv! Indse at du er ligeså god/dårlig som alle andre. Når jeg irettesætter dig er det for at dele noget med dig. Hvad vil du dele med mig? Der findes ingen vindere, der findes samarbejde.

Mit mål er at skabe en verden hvor folk samarbejder mere. Det mest bæredygtige og økologiske og fredsfyldte jeg kan forestille mig, er en verden hvor folk har opgivet deres higen efter at få ret, eller deres iver efter at være bedre end andre - Folk skal sige "jeg kan godt se det du prøver at dele med mig" og "den opgave du er ved at formulere vil jeg gerne påtage mig" eller "selvom jeg ikke har dine følelser og overbevisninger respekterer jeg dine grænser".

SOM BARN

 

Da jeg var bette var det eneste jeg ville, at være med på et hold

IDAG

 

som ung mand er det jeg ønsker at være med i et team

FREMTIDIGE MIG

 

Min mission er at skabe samarbejde mellem alle mennesker, og gøre verden til ét stort team

BRUG MIG...

Få mig med på dit team. Jeg gennemanalyserer alle personrelationerne, læser alle referaterne, tager alle de praktiske opgaver, holder overblik over alle listerne og transaktionerne, laver alle rapporterne, vedligeholder alle kundekontoerne, og jeg har de bedste intentioner, selvom min talemåde kan lide militant. Brug mig til at skubbe gang i et samarbejde nedefra.

- jeg siger ja til alle!

Hashtags...

#jobdk #kunstigintelligens #danmarksbyggefestival #byggefestival #skarresøfestival #foretagsomhed #praktiskhed #tømrer #håndværk #arbejdsglæde #gørdetselv #landligidyl #baregørdet #couchsurfer

Villads beskrevet med 6 begreber...

udholdende, konfliktløsning ved diplomati, løsningsfinder, overraskende fysisk stærk, grænseoverskridende udadvendt, glad for opgavestyring